IJs

Bij ons op de Heerenhoeve, maken wij ambachtelijk boerenijs. Hierbij maken wij voornamelijk gebruik van duurzame grondstoffen met natuurlijk als belangrijkste ingrediënt: de melk van onze eigen koeien.

 

Wij zijn in juli 2020 begonnen met tien ijssmaken in ons assortiment, momenteel staat de teller op meer dan dertig smaken. Bij het ontwikkelen van onze ijssmaken staat de klant centraal: wij staan open voor nieuwe ideeën en feedback om tot de lekkerste smaken te komen. Momenteel bieden wij ambachtelijk roomijs aan maar ook sorbet-ijs (Vegan), demi-ijs (50% sorbet, 50% roomijs) en enkele suikervrije smaken!

 

Ons ijs is gedurende het gehele jaar verkrijgbaar bij ons op de boerderij in verpakkingen van 250 gram en 500 gram. Gedurende het schep-seizoen kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijk schepijsje. Terwijl u aan het genieten bent van het ijsje, is er genoeg te beleven bij ons op de boerderij. Zo hebben wij skippy koetjes voor de kinderen en heeft u uitzicht op de koeien en schaapjes die bij ons in de wei of in de stal lopen. 

 

Ons ijs is niet alleen te koop bij ons op de boerderij: wij zijn erg trots dat ons ambachtelijk bereide ijs ook te koop is bij diverse verkooppunten. Benieuwd welke locaties dit zijn of lijkt het u leuk om zelf een verkooppunt te worden? Klik dan hier voor meer informatie.

 

IJssmaken 

Hieronder ziet u een overzicht van de ijssmaken die wij op dit moment in ons assortiment aanbieden. Wij variëren ook graag met seizoenssmaken: zo bieden wij Pepernotenijs aan tijdens de decembermaand en Advocaat ijs rond de Paasdagen. Onze ijsbakjes zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 250 gram (4 euro) en 500 gram (7 euro). Ook 5 liter bakken ijs zijn verkrijgbaar op bestelling (prijs op aanvraag). 

 

IJstaarten

Naast onze ambachtelijke ijssmaken verwerken wij ons ijs ook in ijstaarten. Hiervoor hebben wij verschillende vaste combinaties, zoals:

  • Perfect dessert (Chocolade en Mokka) 
  • Tropical paradise (Mango en Kokos)
  • Yoghurt-Amarena 
  • Likeurtaart (Witte chocolade en Likeur 43)
  • Pepernotentaart (Verkrijgbaar in oktober, november en december - Pepernoot, Chocolade en Witte chocolade)
  • Paaseitaart (Verkrijgbaar in maart en april – Vanille of Pistache, Mokka en Advocaat)
  • Moederdagtaart (Verkrijgbaar in april en mei - Blue Banana, Witte Chocolade en Framboos roomijs) 

 

Onze ijstaarten zijn voorzien van een koekbodem, het is ook mogelijk om een taart met een glutenvrije bodem te bestellen.

 

Wij bieden onze ijstaarten aan in 6-persoonsformaat voor de prijs van €17.95. 

 

Heeft u zelf suggesties voor een smakencombinatie voor een ijstaart of bent u op zoek naar een ijstaart voor een speciale gelegenheid? Laat een bericht voor ons achter en wij denken met u mee en gaan met veel plezier voor u aan de slag!

IJsscooter

Dit jaar gaan wij voor het eerst op pad met onze ijsscooter! Met deze scooter, brengen wij ons Heerenhoeve ijs naar u toe. In de scooter is er plaats voor vijf verschillende ijssmaken, welke wij per evenement kunnen variëren. Op onze social-mediakanalen zullen wij tijdens het schepseizoen posten waar onze ijsscooter te vinden is!  

 

Heeft u een bedrijfsfeest, een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid? Laat een bericht achter of neem telefonisch contact op (06-22325291) om de mogelijkheden te bespreken om bij u op locatie te komen scheppen met onze ijsscooter!

IJsproeverij

Wat is er nou leuker dan op één middag acht van onze heerlijke, ambachtelijke ijssmaken te komen proeven? Niks, natuurlijk! Daarom bieden wij onze Heerenhoeve ijsproeverij aan, hierbij krijg je vier gangen van twee bolletjes per keer om van te genieten.

 

Onze ijsproeverij verzorgen wij voor de prijs van 12.95 euro en een ijsproeverij voor een kind tot 12 jaar bedraagt 9 euro (kinderarrangement: 6 bolletjes i.p.v. 8 bolletjes). Deze prijs is inclusief verscheidene toppings om van ieder bolletje een feestje te maken! De ijsproeverij is te reserveren vanaf 4 volwassenen. 

 

Laat een bericht achter of neem telefonisch contact op (06-22325291) om een ijsproeverij bij ons op de boerderij te reserveren!