Activiteiten

Kinderfeestje

Wil jij op een unieke plek je kinderfeestje vieren? Dat kan bij ons op de boerderij!

 

We maken er een super leuk feestje van en je ontdekt en leert daarnaast van alles over de boerderij. Hoe ziet zo'n kinderfeestje er dan uit? We versieren cakejes en eten ze samen op. Daarna gaan we allerlei leuke spellen doen zoals; boerengolf, bus gooien, koe melken, rondleiding over de boerderij met opdrachten in de stal, kalfjes aaien en een kijkje nemen bij de melkrobots.

 

En natuurlijk mag daarbij een heerlijk Heerenhoeve ijsje niet ontbreken.

 

Kosten kinderfeestje:

Basis feestje, tijdsduur 2 uur: €112,- voor maximaal 8 kinderen (elk extra kind = €14,00 p.p.). 

Inclusief:

 • Cakejes versieren en opeten,
 • Onbeperkt ranja drinken,
 • Heerenhoeve ijsje 1 bolletje,
 • Rondleiding met leuke opdrachten,
 • Skippykoetjes voor de kleintjes,
 • Koe melken,
 • Blikgooien,
 • Boerengolf,
 • Een verrassing voor de jarige!

 

Extra opties: 

 • Broodje knakworst (maximaal 3 broodjes p.p. voor 3,95 euro p.p.)
 • Bord friet met een frikandel of twee knakworsten (voor 4,95 euro p.p.)

 

Boerenexcursie

Wil je meer te weten komen over het leven op de boerderij? Wij vertellen het je graag!

 

Boek een rondleiding en je komt alles te weten over ons leven op de boerderij. We vertellen ons verhaal, onze geschiedenis en het reilen en zeilen op melkveebedrijf de Heerenhoeve. Wij werken volgens het hycare programma en hierbinnen valt ook het APC-plan. We laten u beleven dat wij leven in en met zorg voor dier en natuur.

 

De rondleiding over onze boerderij inclusief kalfjes aaien en een kijkje bij de melkrobot duurt een uur. De rondleiding is te reserveren met of zonder boerenlunch of ijsproeverij. 

 

Hoeveel kost een rondleiding?

Volwassene 7,50 euro, kind 3 tot 12 jaar 5 euro, kind 0 tot 2 jaar gratis

 

Wanneer vindt de rondleiding plaats? 

Vanaf april t/m september verzorgen wij elke zaterdag een rondleiding over onze boerderij, deze rondleiding begint om 13.00. Neem voor deelname aan deze rondleiding  telefonisch contact met ons op of stuur een whatsapp-bericht (06-22325291). 

 

Heeft u interesse in een boerenexcursie als teamuitje, als activiteit met de familie of een ander groter gezelschap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden. 

 

Extra opties: 

 • IJsproeverij - 6 bollen             15 euro
 • IJsproeverij kind tot 12 jaar  10 euro 

De ijsproeverij is te reserveren vanaf 4 volwassenen. Klik hier voor meer informatie over ons Heerenhoeve ijs en de ijsproeverij.

 

 • Boerenlunch  12,50 euro 

Inclusief: een glas door u zelf getapte verse Heerenhoeve melk, pistolet gezond, croissant met jam en ambachtelijk bereide Heerenhoeve boerenyoghurt. 

   

  • Avondarrangement      20 euro (volwassene), 15 euro (kind) 

  Op afspraak zijn wij van april-september op donderdagavond geopend voor een groepsrondleiding inclusief ijsproeverij (volwassene 6 bollen, kind 4 bollen). Te reserveren vanaf 10 personen. 

  Tijdsduur: 18.00 tot 20.00 

   

  Laat een bericht achter of neem telefonisch contact op (06-22325291) om een bezoek aan onze boerderij te reserveren! 

  Fietsroute

  Fietsroute: de verborgen plekjes van West-Zeeuws-Vlaanderen!

   

  Onze boerderij ligt aan een van de prachtige fietsroutes van de verborgen plekjes van West-Zeeuws-Vlaanderen. Via verschillende routes die u per fiets kunt afleggen komt u op prachtige locaties waar u gastvrij ontvangen wordt en waar op iedere locatie iets te beleven of te ontdekken valt.

   

  Op iedere locatie van de deelnemende bedrijven is een gratis fietskaart verkrijgbaar. Om een indruk te krijgen van de deelnemende bedrijven neem dan gerust een kijkje op deze website

   

  Educatie

  Klasseboeren, leren door beleven.

   

  Ons bedrijf is aangesloten bij klasseboeren. Klasseboeren zijn agrarische bedrijven die een veilige en interessante omgeving aanbieden om te leren in de praktijk. Dit is een onderdeel van boerderij educatie Nederland daarnaast sluit een educatief bezoek aan onze boerderij aan bij de kerndoelen van het onderwijs. Een educatieve les duurt ruim 2 uur.

   

  Bij ons, als melkveebedrijf, kunnen de groepen 3 tot en met 8 van het basisonderwijs terecht voor een prijs van 30 euro per bezoek.

   

  Hoe ziet een educatie les bij ons op de boerderij er dan uit?

  Een klas wordt ontvangen bij ons in de ontvangstruimte. We gaan dan gezamenlijk naar de koeienstal om indrukken op te doen en kennis te maken met de koeien en de kalfjes. Daarna zullen we groepjes vormen. In deze groepjes lopen we rond over het bedrijf en voeren we de opdrachten uit, ontdekken we de  melkrobots en proeven we melk en kaas. Na de rondleiding maken we een quiz en met alle opgedane kennis en ervaring over het leven op de boerderij keren jullie weer terug naar school. De kinderen krijgen informatie en invulboekjes mee om later op school of thuis mee aan de slag te gaan.

   

  Voor meer informatie en het aanvragen van een educatieve les op de boerderij kunt u een kijkje nemen op deze website