Agenda

Jaarlijks kennen we op de Heerenhoeve een aantal terugkerende activiteiten. Kijk hieronder voor een omschrijving per activiteit en op onze Facebook-pagina voor de actuele planning.

 

Koeiendans

Wat is het toch altijd een feestelijke bedoeling als onze dames in het voorjaar de wei ingaan. Wij nodigen jullie graag uit om deze feestelijke gebeurtenis met ons mee te vieren. Daarnaast is de koeiendans het startschot voor de seizoensopening: en dat betekent naar de koeiendans kijken onder het genot van een vers geschept Heerenhoeve ijsje.

Datum: april
Entree: kosteloos

Campina Open Boerderijdag

Een jaarlijks terugkerende en onwijs gezellige dag. Er is van alles te zien en beleven voor jong en oud. We laten aan de hand van leuke spelactiviteiten zien hoe melk van de grazende koeien in de wei terecht komt in het glas thuis op tafel.

Dit doen we middels leuke spelactiviteiten, zoals:
Melkpak bowlen
Een puzzel maken met zonnepanelen
Tegen elkaar strijden in een 'melkweg race'
Schminken
Deelnemen aan een (blinde) proeverij in de zuivelbar

Kijk voor meer informatie op www.campina.nl/boerderijdagen.

Datum: vrijdag 10 mei 2024 van 10.00-16.00
Entree: kosteloos

Ambachtsmarkt 

De Heerenhoeve ambachtsmarkt. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij lokale creatievelingen hun producten aanbieden en live hun ambacht uitoefenen. Daarnaast kun je je opgeven voor een Heerenhoeve rondleiding en zijn er streekproducten en verse wafels met ijs verkrijgbaar in de boerderijwinkel.

Datum: zaterdag 27 juli 2024 van 11.00-16.00 
Entree: kosteloos

Restaurant Weiland 

Een lange tafel diner waarbij we onze Heerenhoeve en lokale producten in het zonnetje zetten tijdens een avondvullend programma.

 

Menu 2023: 

Welkomstbubbel 

Brood met Zeeuwse knop boter

Mozzarella salade 

Carpaccio van rosbief

BBQ Heerenhoeve

Zeeuws ijsdessert

Wijnarrangement en Searoop mocktails

 

Datum: zaterdag 31 augustus 2024

Klomp versieren voor de sint

Een middag boeren klompjes versieren voor de kleintjes onder het genot van onbeperkt ranja. De klomp wordt op het eind van de middag gezet voor de sint en hopelijk kunnen de kindjes later terugkomen voor een leuke verrassing in de schoen. 

 

Datum: november/december

Heerenhoeve kerstmarkt 

Overdekte Mini Heerenhoeve Kerstmarkt tijdens het ophaalmoment van de Kerstijstaarten. Haal je ijstaart op, doe je laatste kerstinkopen in onze boerderijwinkel en score lastminute cadeautjes onder het genot van een glaasje warme Heerenhoeve chocolademelk! 

 

Datum: december 
Entree: kosteloos