Agenda

Jaarlijks kennen we op de Heerenhoeve een aantal terugkerende activiteiten. Kijk hieronder voor een omschrijving per activiteit en op onze Facebook-pagina voor de actuele planning.

 

Klomp versieren voor de sint

Een middag boeren klompjes versieren voor de kleintjes onder het genot van onbeperkt ranja. De klomp wordt op het eind van de middag gezet voor de sint en hopelijk kunnen de kindjes later terugkomen voor een leuke verrassing in de schoen. 

Datum: 22 november

Prijs: 17,50 

Inschrijven: bel naar 06-22325291 of stuur een mail naar info@heerenhoevezuivelenijs.nl.

Koeiendans

Wat is het toch altijd een feestelijke bedoeling als onze dames in het voorjaar de wei ingaan. Wij nodigen jullie graag uit om deze feestelijke gebeurtenis met ons mee te vieren. Daarnaast is de koeiendans het startschot voor de seizoensopening: en dat betekent naar de koeiendans kijken onder het genot van een vers geschept Heerenhoeve ijsje.

Datum: maart/april
Entree: kosteloos

Campina Open Boerderijdag

Een jaarlijks terugkerende en onwijs gezellige dag. Er is van alles te zien en beleven voor jong en oud. We laten aan de hand van leuke spelactiviteiten zien hoe melk van de grazende koeien in de wei terecht komt in het glas thuis op tafel.

Dit doen we middels leuke spelactiviteiten, zoals:
Ontmoet en voer de koe
Melkweg race
Levensgroot producten memory
Skippy-koe racen
Melkpak vissen
(Blind)proeven bij de zuivelbar

Kijk voor meer informatie op www.campina.nl/boerderijdagen.

Datum: Vrijdag 10 mei 2024 van 10.00-16.00
Entree: kosteloos

Ambachstmarkt

De Heerenhoeve ambachtsmarkt. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij lokale creatievelingen hun producten aanbieden en live hun ambacht uitoefenen. Daarnaast kun je je opgeven voor een Heerenhoeve rondleiding en zijn er streekproducten en verse wafels met ijs verkrijgbaar in de boerderijwinkel.

Datum: juli/augustus
Entree: kosteloos

Restaurant Weiland 

Een lange tafel diner waarbij we onze Heerenhoeve en lokale producten in het zonnetje zetten tijdens een avondvullend programma.

 

Menu 2023: 

Welkomstbubbel 

Brood met Zeeuwse knop boter

Mozzarella salade 

Carpaccio van rosbief

BBQ Heerenhoeve

Zeeuws ijsdessert

Wijnarrangement en Searoop mocktails

 

Datum: juli/augustus